Inloggen mijn CV

Gebruikersnaam:
Wachtwoord:
No Title
cv: 7939

  Reageer per email op dit CV.
  Bel ons direct voor bemiddeling.

Functie: Legal Officer, starter
Beschikbaar per direct
Zoekt: vaste baan
Opleiding:

Master Ondernemingsrecht aan de Universiteit van Leiden behaald. Ik heb ook het vak Arbeidsrecht van de Master Civiel behaald en het keuzevak Recovery management.

Vakkennis:

Ik weet van alle standaard rechtsgebieden wel iets af. Alleen verzekeringsrecht en bouwrecht e.d. specifieke vakken heb ik niet gevolgd. Mijn specialisatie ligt op het gebied van Ondernemingsrecht en Intellectueel Eigendomsrecht. Verder heb ik ook het vak Arbeidsrecht met goed gevolg afgerond.

Ervaring:

2 maanden stage gelopen bij Bousie Advocaten in 2009 te Amsterdam.
Sinds april 2010 Legal Officer bij Regeldit.nl waarbij je met andere juristen in een digitale omgeving aan zaken werkt. Dit zorgt voor een snelle afwerking. Verder blijft de kwaliteit gewaarborgd en kost het de klant niet veel omdat de juristen thuis van achter hun computer kunnen werken.
Verder werk ik al sinds 2000 bij de TNT in Rijswijk. Ik ben begonnen als postbesteller, maar ik regel ook de afsluiting van het kantoor en hoe herstelpost weer op een ander kantoor belandt. Verder rijd ik ook postritjes waarbij je post bij bedrijven ophaalt of er naartoe brengt. Ook licht ik brievenbussen. Inmiddels werk ik al zo lang voor de TNT dat de leiding bij wijs van spreken naar huis zou kunnen gaan omdat ik het zelf ook wel kan runnen.

cv: 7939

  Reageer per email op dit CV.
  Bel ons direct voor bemiddeling.


woensdag, 17-04-2024, 23:45:41